субота, 4. фебруар 2012.

ЛИЦА ИЗ ПОЈЕЗНЕ

СПОРТ И ПОЈЕЗНА
На избору спортисте за 2011. годину у Дервенти, која је одржана у петак 3.02.2012. године, додијељене су награде најбољим спортистима и спортским колективима. Према резултатима гласања читаоца ''Дервентског листа'' и жирија,Тае Кwон До клуб "Дервента"  је заузео друго мјесто у конкуренцији спортских колектива, а признање је добила Ања Стојковић, чланица овог клуба. Док је Маја Стојковић проглашена  за најбољу спортисткињу на општини Дервента за 2011. годину. Важно је напоменути да је Маји ово треће узастопно признање најбоље спортисткиње на општини. Маја је успјешан студент на Грађевинском факултету у Бањалуци, а Тае Кwон До тренира од најмлађих дана.У конкуренцији за најбољег спортисту године је био и одбојкаш клуба инвлада Дервента Чедо Пећић, који је добио признање.
Маја и њена млађа сестра Ања су поносне на своје Појежанско поријекло, јер је њихова мајка, Коса Продић, рођена Појежанка.
На слици су поред спортисткиња, такође Појежани, Чедо Вујчић технички уредник ''Дервентског листа'' и организатор проглашења спортисте године, те новинар, публициста и књижевник, Савко Пећић Песа. 
Fotografije i tekst: © by Savko PEĆIĆ PESA

Нема коментара:

Постави коментар