петак, 25. септембар 2009.

СВИЈЕТ МЛАДИХ


СВИЈЕТ МЛАДИХ 

СТЕФАН КУЦУРСКИ

Рођен је 1990. године, а тек што је завршио Гимназију прихватио се посла на свом корисном задатку да пише, компонује и бави се продукцијом. Каже, да пјева, свира клавир и гитару. Веома је добро савладао свијет рачунара, а говори и енглески језик. Своје мане не крије, али о томе послије. Савршено он зна свој циљ, шта хоће, колико може и шта жели. У својој ''јазбини'' код куће направио је прави мали музички студио. Може му се позавидјети на идеји и осмишљавању уређења радног амбијента. Не троши новац у "безвезлуке", а забавља се боље од свих других, који мисле да се добро забављају уз неке друге ствари. Дјевојка му је подршка. Воли и она оно што он воли и ради. Предстоји вријеме кад почиње да зарађује и сам о себи брине. Срећно и мушки !

Овај прилог је посвећен свим младим људима који се баве корисним радом и послом, а нису заокупљени досадом и свим другим, што младом човјеку не припада.

 
Tekst i fotografije: © by Savko PEĆIĆ PESA

3 коментара:

  1. Na mladima svet ostaje, kaze stara poslovica. Na Stefanu je da to i pokaze. Puno uspeha mu zelim.

    ОдговориИзбриши
  2. Kakva razlika između ovog i jučerašnjeg posta! Mladi su da pevaju, a ne da ratuju. I ne da se dosađuju, i ne da se bave politikom. Bravo za inicijativu!

    ОдговориИзбриши
  3. МРВИЦЕ, хвала на коментару, од тебе само похвале, трпим ја и критике...!!!!
    ТОДОРА, па и јесте суштина ова два поста у томе да покажу супротности и опомињу. Хвала на подршци и дивном коментару.

    ОдговориИзбриши