четвртак, 14. фебруар 2013.

Појежани и фудбал

 
 
ПОЈЕЖАНИ И ФУДБАЛ

Ни Маракана им није равна кад игра њихов тим, Ф.К. ''4.јул'' Појезна. Све се тада брише, ко за кога навија и подржава се свој тим, из свог села. Главни актери игре с лоптом су , ко други него у управи мушкарци : Пуцо, Вучко, Марић, Винко Симић и други. Ипак , међу њима је, изнад свих једна жена, која никада није играла фудбал, али воли ову игру на трави, професорица географије Слађана Марић. Предсједница је клуба и члан Извршнг одбора општинског фудбалског савеза у Добоју. За прошлу годину играли су лопте,млади, Појежани навијали и сви скупа на свом терену и на гостовању били најбољи у ферплеју. Зато је стигло заслужно признање у просторије клуба.Честитке су залужили сви, играчи, навијачи и актери у управи клуба. Наставите играти лопте и веселити се сваком постигнутом голу и резултату, јер лопта је да се њом игра и весели,а потом и резултати долзе.

Fotografije i tekst: © by Savko PEĆIĆ PESA

2 коментара:

  1. Zna se da su to tvojiu puleni, Pesa. Zato su i nagrađeni kao fer-plej ekipa u prošloj godini. Samo ima jedna greška kada je Slađina funkcija u pitanju. Ona je član Izvršnog odbora Opštinskog fudbalskog saveza Doboj a ne međuopštinskog koji ne postoji već samo liga. Možda slutiš da Slčađa uzme funkciju Područnog fudbalskog saveza?!
    Pozdrav, druže!

    ОдговориИзбриши
  2. Стари друже мој примједбу прихватам. Ја остао на оном од прије кад сам био фудбалски судија. Заиста нисам знао, хвала информација је корисна !

    ОдговориИзбриши